Vítám vás na novém e-shopu se sportovním zbožím a vybavením, které je ověřeno, že funguje.

Pro možnost nabídnout komunitě běžců a běžkyň, mým kamarádům, známým, ale nejen jim kvalitní sportovní vybavení za rozumné ceny jsem se dohodl s firmou Levelsportkoncept na prodeji několika jejich špičkových a ověřených značek. Jedná se v abecedním pořadí o LEKI, MICO, MIZUNO, POC a VELOFORTE.

V jejich sortimentu naleznete špičkové hole pro trail, běžecké i sjezdové lyžování, rukavice, oblečení pro letní i zimní sporty na běh, cyklistiku i další sporty, běžecké, tenisové boty, špičkové cyklistické i lyžařské přilby, brýle a sportovní výživu včetně pitného režimu, které vám bude i chutnat. :)

Nabídku budete nacházet na tomto webu https://samuelstraka.cz

Vzhledem k naprosto šílené šíři nabídky produktů jen těchto pěti firem si nedělám ambice, že se podaří zde prezentovat celý sortiment. V tuto chvíli, v počátku otevření e-shopu zde tedy zatím najdete špičkovou sportovní výživu britské firmy VELOFORTE, která opravdu chutná. Další bude přibývat, ale v případě zájmu o cokoli ze sortimentu výše uvedených značek, mě kontaktujte a já vám potvrdím dostupnost a cenu (samozřejmě konkurenceschopnou :) ). Katalogy všech značek, kde naleznete zboží a produkty nabízených značek naleznete na cloudu na adrese: CLOUD samuelstraka.cz

Buďte prosím shovívaví k případným nedostatkům e-shopu, který se stále vyvíjí. Narazíte li na cokoli, co je špatně, nebo byste měli představu, že by mělo fungovat jinak a lépe, dejte prosím vědět e-mailem na adresu sam@samuelstraka.cz.

Pro první nákup můžete využít 10% slevový kupon – prvninakup10

Přihlašte se k odběru novinek

Nepřijdete o žádnou nabídku, akci, slevu a informaci o nových produktech.