REVO2 SPRING REVOLUTION

Posturální oblečení značky SPRING REVOLUTION 2.0 rodinné italské firmy Primavera International S.r.l. přináší nový rozměr do sportovního oblečení.

Nejedná se o standardní kompresní oblečení, jak je mnozí sportovci znají. Rozdílná konstrukce a použití elastomerů v zadní a přední části trik a dresů umožňuje přirozené srovnání správného postoje při zachování nebo zlepšení schopnosti volně dýchat i v únavě.

Pro výrobu jsou použity variantně dva hlavní materiály:

Dryarn® a Nilit® Breeze

Jedná se o měkké, příjemné, prodyšné a vzdušné materiály. Nilit® Breeze pak má dodatečný efekt snížení teploty těla.

Posturální trika a dresy serie REVO2

  • zabraňují bolesti zad

  • zpomalují proces únavy

  • zlepšují dýchání

  • zlepšují výkon

  • snižují stres

Zlepšení pozice těla

Pravidelný a konstantní tlak vyvíjený medicínskými elastomery umístěnými v zadní části trika zajišťuje a usnadňuje držení těla v optimální poloze.

Zlepšení dýchání

Optimalizované držení těla a absence čelní komprese trika umožňuje hrudníku i břichu se přirozeně roztahovat při dýchání a tím se docílí zlepšení okysličování i během dýchání ve stavu únavy.

Příklady produktů

Posturální triko REVO2 106 1/4 ZIP MEN


Model trika 106 je triko s krátkým rukávem (s předním ¼ zipem) vyrobené z měkkého, příjemného a prodyšného materiálu Dryarn®, který slouží k optimalizaci držení těla, zlepšení dýchání a tím i lepšímu okysličování. Vyrábí se pouze v bílé barvě.

Posturální triko REVO2 106BT 1/4 ZIP MEN s osvěžujícím efektem

Model trika 106BT je triko s krátkým rukávem (s předním ¼ zipem) vyrobené z měkkého a vzdušného materiálu Nilit® Breeze (materiál, který snižuje teplotu povrchu těla) a zároveň slouží k optimalizaci držení těla a tím zlepšuje dýchání a okysličování. Vyrábí se v černé, bílé a žluté verzi.

Praktická zkušenost s modelem trika REVO2 106BT

Dresy a trika REVO2 jsou střižena hodně na tělo a samozřejmě zóny trika poskytující typický posturální efekt také dělají trika těsnější. Jednoduše řečeno, byste měli vybírat velikosti spíše o číslo větší, než běžně u trik a standardních dresů používáte.

I tak po prvním oblečení můžete mít pocit, že je vám triko menší než by mělo. Každopádně vás asi ale mile překvapí, jak se vám najednou zcela automaticky narovnají záda do ideální polohy. Ten efekt je hodně překvapivý.

Jakmile se začnete v triku/dresu hýbat, běhat, hrát, jednoduše řečeno se zahřejete, pocitově se triko již nebude zdát tak těsné a pouze příjemně obepne celý trup.

Materiál Nilit® Breeze je velmi příjemný. Působí jemným pocitem na těle, který je zvýrazněn absencí vnitřních švů. I při propocení necítíte na těle vlhko, nebo nepříjemný pocit z vlhké tkaniny. Ta je stále vzdušná a na těle velmi příjemná.

Tento konkrétní model 106BT pak má na spodní zadní straně tři praktické kapsy, které mohou při sportech jakými jsou například běh, nebo i cyklistka sloužit pro uložení gelů, energetických tyček, menší softflask, nebo sbalené kompaktní větrovky.

Přihlašte se k odběru novinek

Nepřijdete o žádnou nabídku, akci, slevu a informaci o nových produktech.